ANNA DURAN DOMÈNECH

Anna Duran Domènech

Disseny gràfic. Comunicació visual

Soc una dona inquieta, treballadora i perfeccionista. Nascuda a Sabadell, vaig estudiar Disseny Gràfic i m’hi dedico des de fa més de 30 anys.
M’encanta crear, donar forma a idees i conceptes i fer coses boniques.
Fa 7 anys vaig crear comunicA!, on he transformat la meva gran passió en una professió. Faig realitat aquella dita “si et dediques al que t’agrada, és com si no treballessis mai”.

comunicA!

Directora i dissenyadora

ComunicA! és una empresa de disseny gràfic que es dedica a la comunicació visual. En soc directora i dissenyadora. Treballo tant pel sector privat com públic, creant des de petita papereria fins a campanyes de publicitat completes: fulletons, cartells, infografies, catàlegs, imatge corporativa, presentacions, disseny editorial, publicitat, imatges per a xarxes i mitjans digitals.
Tot tipus de comunicació gràfica per promocionar negocis, oferint al públic una imatge neta, concisa, sòlida, endreçada i competent. Sempre amb complicitat amb els clients, per arribar a un millor resultat.
Busco col·laborar amb altres empreses i/o emprenedores per poder donar un servei integral: des de la creació de la idea, fins a l’edició o publicació final, passant per la fase d’investigació, de disseny, de correcció i de preimpressió.
També treballo una vessant més artística: il·lustració, gravat i decoració, fent objectes de regal i creant espais per celebracions.

Comparteix a les teves xarxes socials