Bea-Sánchez-Millán

Beatriz Sánchez Millán

Oficial d'administració de finques

Hola, em dic Beatriz i, juntament amb la meva germana Laura, som fundadores de Sanmi Administradors. Al llarg de la meva vida he desenvolupat diferents càrrecs en empreses de serveis, relacionats sempre amb l’administració, en els quals he sabut adaptar-me a les necessitats de l’empresa i dels clients. Em resulta fàcil adoptar canvis i solucionar imprevistos i no em preocupa treballar sota pressió; de fet, crec que fer-ho aconsegueix treure el millor de mi.

Per motius personals, fa quatre anys, la meva germana i jo vam iniciar un projecte en comú que, a més d’una empresa, suposa per a nosaltres un projecte de vida. No només per allò que ens ha permès a nivell personal, individual i familiar, sinó perquè defensa unes creences en l’honestedat, la transparència i el bon servei a les persones, valors molt arrelats en nosaltres i que posem en pràctica donant prioritat a les relacions humanes.

SANMI - Administradors de finques -logotip

Sanmi Administradors

Oficial

Som una empresa jove i dinàmica amb una àmplia trajectòria en la gestió de comunitats, amb professionals altament qualificades i una dilatada experiència.
Som una empresa familiar, persones del poble que prèviament hem desenvolupat la nostra tasca fora de Sant Quirze i que, ara, posem el nostre coneixement al servei del nostre municipi. Ens preocupem per la gestió de casa teva, la teva comunitat.

Comparteix a les teves xarxes socials