Claire Violet

Claire Violet

Traductora

Després de completar els meus estudis en Llengües Estrangeres Aplicades a la Universitat de Lyon III (França), vaig tenir l’oportunitat d’anar a Màlaga en 1999 amb el programa Erasmus. Aquesta experiència va ser tan enriquidora que el que inicialment era previst com un any es va allargar fins a set anys. Finalment, el 2007, vaig canviar Andalusia per a Catalunya.

Fa 15 anys, vaig decidir dedicar-me professionalment a la traducció, amb l’objectiu de trobar un equilibri més harmònic entre la meva vida laboral i personal. Avui, mirant enrere, no puc estar més contenta amb aquesta elecció. La meva passió per la meva professió és una font constant d’inspiració, ja que em permet aprendre i créixer cada dia.

CV Trad

Traducció i gestió de projecte

Sóc traductora autònoma d’anglès, català i castellà a francès sòcia de l’APTIC (Associació Professional de Traductors i Intèrprets de Catalunya). Treballo des de Sant Quirze del Vallès, però tinc clients d’arreu del món. Estic especialitzada en traduccions tècniques, turisme i ciberseguretat.

Poso la meva experiència al servei a les empreses que busquen superar les barreres lingüístiques. A més de traduir els seus continguts al francès, una part essencial de la meva tasca és gestionar projectes en diverses combinacions d’idiomes, com ara català, castellà, anglès, portuguès o basc. Per a això, col·laboro amb un ampli equip de traductors professionals.

Estimo la meva feina, ja que, des del meu despatx, tinc l’oportunitat d’aprendre una multitud de coses, com ara llocs, gastronomia, màquines d’avui o del passat, infraestructures, ciberseguretat, i molt més. És fascinant poder descobrir cada dia un univers nou.

Comparteix a les teves xarxes socials