Cristina Penelas Franz

Empresària

Des de ben petita vaig viure de prop el món de l’empresa. La meva mare va ser una gran executiva i sempre m’explicava un munt de coses de l’empresa i del món de la venda.

És per això que tenia molt clar que estudiaria Ciències Empresarials. Em vaig especialitzar en comerç i màrqueting i gràcies a conèixer 5 idiomes vaig tenir feina de seguida.

Vaig treballar en diverses empreses de diferents sectors fins que, després de la gran crisi del 2008, vaig encaminar la meva vida a l’emprenedoria, posant-me al capdavant de Pio Tavola.

Soc una persona amb ganes d’aprendre i amb vocació de generar idees que ajudin a una vida més còmoda. Tinc inquietud per fer créixer l’empresa, a la qual dedico molts esforços i il·lusió.

Quant a mi puc dir que soc molt positiva i que m’engresco fàcilment amb projectes ja siguin professionals com personals.

Soc una persona molt intuïtiva, resilent i empàtica.

Amiga dels meus amics. Viatgera incansable. M’encanta la música i ballar!

Pio-Tavola

Pio Tavola

CEO

Pio Tavola es dedica a la venda d’estovalles per a hoteleria. Unes estovalles personalitzables i cada cop més sostenibles.

inter-estor

Interestor SL

Comercial

Empresa familiar amb una llarga trajectòria en la confecció i instal·lació de cortines. Fem cortines de tots els estils (convencionals, tècniques…) i assesorem a l’hora de triar les millors opcions segons cada projecte. Servei d’instal·lador propi.

Comparteix a les teves xarxes socials