Eva Arbó - Adeesqv

Eva Arbó

Soc terapeuta en medicina natural i alternativa. Utilitzo diverses teràpies amb la finalitat de previndre i tractar enfermetats físiques o emocionals. Especialista en al.lèrgies

Soc una persona que està al servei dels altres, amb la finalitat de millorar la seva qualitat de vida en àmbit de la salut.
M´apassiona la meva feina i es fascina la manera que té la medicina natural de respectar el procés del nostre cos per recuperar-se. Tinc més de 14 anys d’experiència i els meus pacients continuen sent els meus grans mestres. M’emociono sovint, i mai vull deixar de fer-ho.

Professional al servei d´ajuda als altres

Soc efectivament la capitana del meu vaixell amb l´unic objectiu de portar-lo a bon port . Actualment he obert noves consultes i em fa especial il.lusió, al ser un projecte comú amb el meu company de vida.

Utilitzo diverses teràpies ancestrals, que no per això són menys efectives; per exemple, els arquetips, també digitipuntura, fitoteràpia, cinesiologia, imanto teràpia, aromateràpia, dietètica, assessorament nutricional… Personalitzo el tractament en funció de les necessitats del pacient.

Comparteix a les teves xarxes socials