Glòria Sánchez Roca

Consultora de Recursos Humans

Soc una persona proactiva, organitzada (i organitzadora!) i he de reconèixer que també soc una mica procrastinadora…

Sempre he tingut molt clar que volia ser econòmicament independent i seguir aquells projectes que em fessin vibrar. En tot moment, amb llibertat de moviments i horaris.

De jove, una de les meves fites era formar una família. Poder gestionar els meus horaris era imprescindible per poder-ho fer. I, com que no he volgut renunciar a cap de les meves prioritats, he treballat per aconseguir-ho.

Soc de números, les lletres m’atabalen… M’he format en ciències físiques, qualitat de l’empresa i desenvolupament de recursos humans. Per a mi, la vida és aprenentatge continu perquè m’agrada estar sempre a l’avantguarda.

Xarxa Consultors

Xarxa Consultors

Sòcia

Després d’una primera etapa com a formadora (ICADE, UB, Logic Control), vaig treballar com a investigadora a la Fundació CIREM.

El 2004 vaig iniciar, juntament amb en Rafael Folk, el projecte Xarxa Consultors, des d’on acompanyem les organitzacions en el processos de transformació i millora contínua en quaslevol departament. Un projecte que m’omple i amb el qual disfruto de la feina que faig.

Com a consultora de recursos humans, tinc una àmplia experiència en la gestió per competències, la gestió de la formació i el desenvolupament de persones a partir de canvis organitzatius.
M’agrada formar equip amb el client, entendre les seves necessitats i mirar com fer que les coses funcionin de la manera més simple i eficaç. M’adapto amb facilitat, soc molt flexible i connecto ràpidament amb les persones.

Comparteix a les teves xarxes socials