Lídia Fos

Lídia Fos Rodríguez

Soc intèrpret de llengua de signes, traductora audiovisual i formadora. Em dedico a l'accessibilitat auditiva.

Hola, hola! Em presento, soc la Lídia Fos, intèrpret de llengua de signes, traductora audiovisual i formadora.

Soc una persona molt curiosa, m’agrada aprendre tant com puc, i no només sobre un tema en concret, com més coses sé, més en vull aprendre! El millor de tot és que la meva feina em permet alimentar aquesta rateta de biblioteca que porto dins.

Altres coses que us puc explicar… que m’encanten les matemàtiques, és més, soc matemàtica. El meu somni sempre havia estat ser professora de matemàtiques en un institut, però la interpretació es va creuar al meu camí i em va capgirar tots els plans :-)

A més, un altre dels incentius de la meva professió és que suposa un repte diferent cada dia. Igual que crear una empresa. Ah, que no us ho he explicat encara? Fa uns anys que la meva sòcia, la Cynthia i jo vam decidir emprendre amb #BinomILS, un projecte on ens dediquem, principalment, a l’accessibilitat auditiva.

Logo #BinomILS

#BinomILS

Vols arribar a totes les persones que et volen escoltar, però no et poden sentir? #BinomILS és el que estàs buscant!

Posa’t en contacte amb nosaltres i t’ajudarem a arribar a les persones sordes: impartint una formació de llengua de signes, elaborant els subtítols del teu vídeo promocional o interpretant a llengua de signes l’esdeveniment que estàs organitzant.
#RompiendoLasBarrerasDelSonido

Comparteix a les teves xarxes socials