Marina Sánchez Sánchez

Prevención de Riesgos Laborales

En considero una persona treballadora, compromesa i constant, amb ganes d’aprendre i amb una gran motivació professional.

Actualment treballo com a tècnica de prevenció de riscos laborals i m’apassiona la meva feina. Dedicar-me a implantar la seguretat en les empreses i ajudar-les en les seves necessitats preventives ha aportat moltes coses bones tant a la meva vida laboral com a la personal.

Kybos Prevención

Departament Tècnic Àrea de Catalunya

A Grupo Kybos oferim la contractació (concert) del Servei de Prevenció Aliè com a modalitat preventiva a les empreses. Estem acreditats en l’àmbit nacional i abastem totes les obligacions que estableix la Llei de Prevenció de Riscos Laborals i altres disposicions legals posteriors.

Comptem amb un equip tècnic altament qualificat: tècnics superiors en prevenció de riscos laborals i amb gran experiència en la matèria. Entre els nostres clients hi ha des de botigues, oficines, centres educatius… fins a constructores.

La nostra premissa és donar un servei de qualitat, d’acord amb les necessitats particulars de cada empresa, buscant els objectius de la seguretat i salut dels treballadors (zero accidents) i el compliment íntegre per part de l’empresa de totes les disposicions legals en la matèria (evitar sancions).

També som un centre de formació. A través de la formació pretenem que els treballadors desenvolupin les capacitats i aptituds necessàries per a la correcta execució de les seves tasques.

Comparteix a les teves xarxes socials

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp