Marosa Garcia-Planas Marcet

Marosa Garcia-Planas Marcet

Llicenciada en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport / Corporate Health Partner / Consultora d'Empresa Saludable per a les empreses.

Activa, apassionada, creativa… La meva trajectòria professional ha estat molt marcada per la passió innata pel món de l’esport i l’activitat física i la salut, que em va portar a assolir la llicenciatura en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport. Més tard vaig realitzar un Postgrau en Empresa Saludable que m´ha permès en l’actualitat ser CONSULTORA D’EMPRESA SALUDABLE, per a les quals organitzo formacions, tallers i activitats amb l’objectiu que aconsegueixin el màxim rendiment dels equips professionals.

Vaig començar a emprendre als 16 anys i fins a l’actualitat he passat per diferents etapes: COMPETIDORA (doble campiona del món d’Aeròbicsport), ENTRENADORA (vàries medalles d’or a nivell mundial), JUTGESSA INTERNACIONAL i DIRECTORA DE CLUBS ESPORTIUS.

Paral·lelament, he tingut una vida personal molt plena, en la qual la família ha estat el meu puntal. Novena d’11 germans, mare de tres filles i, des de fa poc temps, també soc àvia. M’encanta fer esport a l’aire lliure i convertir els bons moments que passo amb la família i els amics en moments únics.

MAROSA GARCIA PLANAS - EMPRESA ACTIVA-T

EMPRESA ACTIVA-T

CEO

Creació, disseny i coordinació d’accions per promoure els hàbits saludables a les empreses. Oferim solucions per aconseguir que l’equip humà adquireixi un estil de vida saludable, actiu, competent i sigui més rendible a la feina. Perquè la productivitat d’una empresa amb treballadors saludables pot augmentar fins a un 21%.

Comparteix a les teves xarxes socials