Miriam López Romero

Miriam López Romero

Assessora Financera - Sector financer

Nascuda a Barcelona fa 41 anys, em vaig instal·lar fa 13 anys a Sant Quirze, lloc on veig créixer als meus dos fills de 14 i 11 anys i on passem gran part del temps (fins i tot, he format part de l’equip de veteranes del FC Sant Quirze durant 4 temporades!).

Sempre m’ha apassionat el món de les finances i somniava treballar en un banc. Ho vaig aconseguir! I vaig estar 15 anys realitzant diverses funcions a la banca tradicional on vaig especialitzar-me en Banca Privada. Els últims temps sentia que la meva feina m’encantava, però no s’alineava amb els meus valors… i vaig sortir de la meva zona de confort buscant una manera diferent d’ajudar als clients amb les seves finances.

A dia d’avui, i sempre buscant aquesta millora per ells, soc Gestora Patrimonial especialitzada en Inversions i Estalvi.

Miriam López Romero

Safebrok Europe

Gestora Patrimonial

Com a assessora Financera en el sector fa més de 20 anys, m’agrada conèixer la persona que tinc davant i saber el que més li preocupa, els seus objectius a curt, a mitjà i llarg termini, projectes… Per després trobar les millors solucions per ajudar-la.

Dono servei a particulars, autònoms i empreses, fent una planificació financera sobre la base del seu perfil inversor, la seva situació personal i al seu horitzó temporal.

Així, podem buscar una estratègia per:

– Crear un capital amb un estalvi periòdic (estudis dels fills, entrada per una casa, amortització hipoteca, negoci, jubilació…)
– Aconseguir rendiments de saldos ja consolidats
– Analitzar una cartera d’inversió existent
– Generar beneficis amb puntes de tresoreria en moments puntuals

T’acompanyaré i farem seguiment en totes les etapes de la teva vida, en el cas que hi hagi un canvi en la teva situació econòmica o si necessitem reestructurar la cartera.

A més, sempre analitzarem amb una visió 360, perquè tot i estar focalitzada en estalvi i inversió, és una tasca innata el fet de poder ajudar en tot el que estigui a les meves mans, assessorant de forma lliure a través de diferents proveïdors financers i asseguradores.

Fem un cafè i ens coneixem?

Comparteix a les teves xarxes socials