Sandra López Berges

Hola, soc la Sandra, més coneguda en el meu cercle d’amistats com la Sandrini, nom carinyós que em va posar un bon amic aficionat a les carreres de cotxes de Rallyes.

He treballat durant 25 anys en el sector bancari. Ha estat una formació increïble que valoro molt pels coneixements que he anat adquirint durant tants anys i la capacitat de comunicació amb la gent que arribes a adquirir. En el 2022 vaig prendre una decisió dràstica. Un recàlcul de la ruta en el meu GPS de la vida per iniciar un projecte de negoci relacionat amb l’esport al què tan vinculada he estat des de la meva infància. Passió per l’esport és l’eslògan de la meva vida, no tant per ser una gran esportista, sinó per com al costat del meu pare i ara de la meva parella ha significat per a mi.

Ara als meus 48 anys, mare de dos fills, l’Àlex d’11 anys i l’Abril de 8, casada des de fa 11 anys i des de dos veïna de Sant Quirze, he decidit ser la meva pròpia «jefa» i muntar un negoci on sentir-me realitzada. Sandrini Sports és com el meu tercer fill que he meditat i amb convenciment he iniciat.

La il·lusió és la meva gran aliada.

SANDRINI SPORTS

Soc la capitana del vaixell

SANDRINI SPORTS, és una botiga especialitzada en tenis, pàdel i running. També fem equipacions de tota mena d’esports, siguin d’escoles o grups que facin activitats i vulguin fer-se un equipament conjunt.
Tenim servei d’encordament de raquetes de tenis, i pales i raquetes per provar.

Si alguna talla, model o color no el tenim, te’l busquem el més ràpid possible.

Comparteix a les teves xarxes socials