Silvia Guinart - adeesqv

Sílvia Guinart

Formació i consultoria en neuromàrqueting, neuroproductivitat i neurooratòria

Em llevo cada dia per difondre coneixements científics que ajudin a millorar la vida de les persones, que facin més fàcil fluir, tenir benestar i assolir els objectius personals i professionals.

Fa uns quants anys jo era una persona incoherent, que ‘sobrevivia’, sense apreciar realment el meu dia a dia. Quan vaig començar a estudiar ciència i a aplicar accions científiques, la meva vida va començar a millorar i em vaig prometre que dedicaria la resta de la meva vida a difondre ciència de forma fàcil i pràctica per ajudar a millorar el món.

Sílvia Guinart

Directora

Oferim formacions i consultories especialitzades en neurociències. El nostre diamant és el neuromàrqueting -la disciplina científica més efectiva del món per vendre i connectar emocionalment-, la neuroproductivitat, -que estudia com podem augmentar el nostre rendiment respectant els nostres ritmes interns- i la neurooratòria, que ens dona les claus per comunicar-nos amb impacte, connexió i inspiració.

Tenim clients de grans multinacionals, com Repsol. Movistar o Hilton Hotels, així com empreses grans, petites i mitjanes; també autònoms/es. Podem ajudar tots aquests públics perquè tenim serveis tan variats com: ponències, xerrades curtes, cursos d’entre 4 i 24 hores, cursos online en directe i gravats o consultories que van des d’un dia fins a 6 mesos.

Donem garantia del 100% de millora en els resultats actuals de l’empresa o del projecte. Per això no fem mai cap servei si no és l’adequat per la persona o empresa.

Comparteix a les teves xarxes socials