Silvia-Guinart-adeesqv

Sílvia Guinart

Consultora i formadora en neuromàrqueting i gestió emocional

Soc la Sílvia Guinart, formadora i consultora internacional especialitzada en neuromàrqueting i gestió emocional.

Soc una persona apassionada, somiadora i molt perseverant. Sóc una connectora nata. M’encanta anar a networkings, conèixer persones noves i establir-hi sinergies. Crec en el potencial de l’ésser humà i intento contribuir a difondre arreu del món coneixement de qualitat.

Vaig ser una de les primeres formadores de neuromàrqueting a Espanya. Estic certificada, entre d’altres, per Jürgen Klaric, número 1 del món en neuromàrqueting en llengua espanyola i Rècord Guiness com a millor venedor del món.

Soc molt activa a les xarxes socials. Hi difonc sobretot temes científics que poden ajudar a millorar la vida personal i professional. He format més de 4000 persones i empreses en més de 10 països cap al seu desenvolupament emocional i professional.

Sílvia Guinart - Cursarium

Cursarium

Directora

Cursarium és una empresa de formació i consultoria especialitzada en neuromàrqueting i gestió emocional. Hem assessorat i format amb èxit més de 10.000 persones i empreses perquè assoleixin els seus objectius. Oferim consultories de neuromàrqueting a empreses i autònoms i cursos presencials i online de més de 15 temàtiques.

Comparteix a les teves xarxes socials

Compartir en facebook
Compartir en twitter
Compartir en linkedin
Compartir en pinterest
Compartir en whatsapp