Sopar 5è Aniversari

Encara estem de ressaca després del nostre sopar d’aniversari… quina nit tan màgica!Vam compartir una estona molt agradable, molts riures i molts projectes.

Gràcies a totes les que vau poder venir!

Aquestes són les impressions d’algunes sòcies, el que ens han explicat després del sopar:

El sopar va comptar amb tots els ingredients imprescindibles per ser un èxit: riures, xerrades en positiu, més riures, companyia que et fa sentir que ets part de la família, i… encara més riures!!! 

No em penso perdre ni un sopar de tots els que estan per venir 🤩!!

Sorpresa de trobar una associació de dones empresàries tan interessant. Se sent la bona vibra amb la feina feta i la feina per fer. Un gran equip i amb molta il·lusió de formar-ne part!

La celebració de l’assemblea i el sopar del 5è aniversari van ser la meva estrena com a sòcia.  Una gran oportunitat de conèixer moltes sòcies, magnífics projectes i reptes per als pròxims mesos, a més de ser una gran nit per compartir riures i balls. Molts riures, molts! Enhorabona a les organitzadores!!

Juntes sumem! Un plaer compartir aquests moments de sororitat amb dones tan potents! Continuem!

El sopar va ser una magnífica oportunitat per xerrar, riure, aprendre, col·laborar i passar una estona entretinguda i molt agradable. L’Assocciació m’està aportant molt més del que podia imaginar. Gràcies a totes!!

Vam poder constatar que l’Adeesqv es una associació plena de vida. Em va agradar molt veure cares noves que comencen amb la mateixa il·lusió que encara tenim les que fa temps que remem juntes!

Alegria, sorpreses, retrobades, riures i més riures, dones professionals com una casa de pagès, talent imparable, ganes de fer l’ADEESQV encara més gran i més màgica entre totes.

3 comentarios en «Sopar 5è Aniversari»

  1. Moltes gràcies pel reportatge! Reflexa una nit màgica plena de dones amb talent i passió per la seva feina que tenen la generositat de compartir estones, experiències, coneixements i contactes. Això és l’ADEESQV!

    Responder

Deja un comentario