Aquest mes parlem amb…. Judit Bosser

Pastisseria artesana i càterings | Pastisseria ArtBo

Què en podem dir, de la Judit?

Sempre que entres a la seva botiga t’hi sents tan a gust i tan ben rebuda que se’t fa curta l’estona que hi ets.

Quan hi entres, te la trobes trastejant darrere la barra, xerrant amb la clientela i amb un somriure d’orella a orella.

I és que la Judit és a tot arreu!

Darrere la barra i davant del negoci familiar.

La Judit és alegre, familiar, optimista i generosa. Es nota que gaudeix amb el que fa, quan atén els altres i aconsegueix que et trobis com a casa.

Avui, mentre l’entrevistàvem, encara recollia la botiga, les mones de Pasqua, els bunyols… sempre ens tenen presents!

Llegeix l’entrevista i la coneixeràs una mica més ;-).

A què et dediques?

Em dedico a l’empresa familiar des de fa més de 30 anys. Els meus pares van fundar l’ArtBo l’any 1969 i els quatre germans portem el negoci. Cada germà porta una part de l’empresa:

Jo soc la gran de 4 germans i, a part de la botiga de Sant Quirze, m’encarrego del personal. La meva germana Marta és la pastissera, l’Eli porta els càterings i el meu germà és qui porta l’administració i la direcció de l’empresa.

Què et diferencia de la competència?

Cada vegada hi ha més forns, cafeteries i punts de venda de pa no artesanal. Nosaltres ens diferenciem per l’artesania, tot està fet a mà, un a un, cada croissant, cada ensaïmada i cada pasta de la botiga. Darrere de cada barra de pa feta amb massa mare hi ha molt esforç diari de tot un gran equip. Matinem molt per tenir-ho a les botigues quan obrim! Una altra cosa que ens diferencia és la qualitat dels nostres productes: comprem la millor matèria primera per obtenir el millor producte. Si veniu a l’ArtBo ho notareu!

Quina decisió t’ha costat més prendre a nivell professional?

Cada dia prenem un munt de decisions. A més, com que gestiono el personal i vetllo perquè cada membre de l’equip estigui a gust treballant i se senti la feina com a cada seva, de vegades cal prendre decisions si veus que algú no respecta aquest compromís i el sentiment de companyonia.

Compres en línia o a botiga?

Tot el que puc ho compro sempre a botiga. Però de vegades, per falta de temps, m’és complicat fer-ho i he de comprar en línia.

Et promociones a través de les xarxes socials? Quines i per què?

Sí, per Instagram. Perquè actualment és important arribar al públic d’alguna manera a través de les xarxes. Encara que el nostre client majoritàriament no les faci servir. Però penso que sempre ajuda, sempre hi ha nous usuaris que s’hi afegeixen.

Platja o muntanya?

Muntanya.

Hotel a primera línea/cèntric o bé perdut?

Hotel cèntric. 

Truita de patates: amb ceba o sense?

Sempre amb ceba.

Ets més de vermut o de cafè?

Cafè.

Plat preferit de casa teva. 

Paella i cocido.

Última formació que has fet.

Tècniques de venda amb empatia emocional. El vaig fer a la Cambra de comerç de Sabadell i em va servir molt primer per conèixe’m i després per poder conèixer al client. Tractava temes com gestionar a un client insatisfet, com tancar vendes i l’empatia amb el client..

Fas algun voluntariat? Quin?

Cada dia sobren pastes o menjar que per l’endemà no es pot vendre, encara que estigui bo per menjar. Tot aquest menjar el donem a voluntaris que el venen a buscar i el porten a les ‘germanes de la caritat de Maria Teresa de Calcuta’. També un cop per setmana es porta a la parròquia de San Sebastian de Pomar a Badalona a on ho reparteixen a gent amb situació precària.

Formes part d’alguna altra associació professional o de dones?

Sí, de l’associació de comerç. Aviat en formaré part de la junta i em fa molta il·lusió. També estic des de fa 5 anys a Emaús dones Sabadell, és un grup de parròquia que organitzem dos cops l’any uns retirs espirituals catòlics. Són retirs que només es poden fer un cop a la vida, però, en canvi, pots ajudar a que altres persones el facin.

Avui estic feliç de…

Avui estic feliç i agraïda per tenir la família que tinc, la feina que tinc i viure al poble on visc!

Una de les millors coses a la vida és…

Una de les millors coses a la vida és estar amb la família.

Abril 2024

Vols posar-te en contacte amb la Judit? A la seva fitxa del directori trobaràs el seu contacte!

Deja un comentario