Aquest mes parlem amb…. Laura Sánchez

Administrador de finques | Sanmi Administradors

Discreta, amable i atenta, sempre amb un somriure a la boca i amb ganes de donar un cop de mà on calgui. Aquesta és la Laura, l’actual tresorera de l’ADEESQV.

Familiar i viatgera, sempre en té alguna entre mans. Costa veure-la per Sant Quirze!

Te la imagines en una reunió de veïns? Doncs és administradora de finques, o sigui que aquesta és una de les tasques del seu dia a dia… segur que sempre posa ordre i pau, perquè li escau aquest paper.
Amb la seva germana Bea fan un bon tàndem, no en tenim cap dubte 😉.

Si la vols conèixer una mica millor, llegeix l’entrevista que li hem fet.

Quins reptes o obstacles has trobat al teu camí professional pel fet de ser dona?

Molts. Sobretot quan vaig ser mare.

Era subdirectora d’una oficina bancària amb persones al meu càrrec, en tornar de la baixa de maternitat, em van donar una posició més baixa i sense un equip. Al parlar-ho amb el meu cap el que em va dir va ser, que no m’hauria d’haver quedat embarassada! Imagina’t! Aquest és només un exemple.

Què significa ser empresària per a tu, actualment?

Independència, llibertat. Poder organitzar el meu temps i fer el que crec que és millor pel negoci i per mi.

Per què vas emprendre quan vas començar?

La situació familiar, la dificultat de conciliació i altres situacions personals del moment, van fer que la meva germana i jo comencéssim aquesta empresa. Me’n sento orgullosa.

A què et dediques?

Administració de finques.

Què et diferencia de la competència?

Transparència, proximitat i confiança.

Compres online o a botiga?

De les dues maneres. Depèn de la necessitat

Et promociones a través de les xarxes socials? Quines i per què?

Sí, però potser no tant com voldríem. Facebook , principalment per temps de dedicació.

Professió del teu pare?

Conductor.

Professió de la teva mare?

Mestressa de casa.

Tens germans? Quina posició ocupes?

Soc la mitjana; terra de ningú

Color preferit.

Groc.

Platja o muntanya?

Tots dos, malgrat que últimament la muntanya.

Sol o lluna?

Sol. 

Truita de patates: amb ceba o sense?

Totes dues, m’encanten! Per què escollir?

Futbol o bàsquet?

 Futbol

Carn o peix?

Peix.

Pizza preferida. 

Menys la de formatge, m’agraden totes.

Plat preferit de casa teva. 

Ous ferrats.

T’agrada cuinar?

Siiiii

Quin plat te’n sents orgullosa?

De tots, no vull escollir.

Actor o actriu preferida.

Hugh Jackman.

Pel·lícula que veuries mil i una vegades.

Qualsevol d’ Star Wars.

Algun petit plaer o hobby que fas al teu temps lliure?

M’agrada molt caminar, fer senderisme. Passejo molt pel nostre bosc, vaig cap a Sant Cugat, Can barata i la serra de galliners. També gaudeixo molt llegint, sempre hi ha un forat al dia per poder llegir. Abans d’anar a dormir o mitja horeta a la tarda sempre la trobo.

Llibre o lectura interessant.

M’agrada molt llegir, tal com he comentat abans. Acabo de llegir els 8 llibres de Les 7 germanes, combina part d’història amb l’argument. Soc molt fan de la novel·la negra, ara continuo amb la saga de Reina Roja. Escriptores com la Dolores Redondo, Eva María Saez són un encert. M’agrada llegir biografies o llibres educatius també. Crec que llegir sempre és interessant perquè et fa evadir o bé perquè aprens sobre diversos temes.

Amb qui t’agradaria poder sopar un dia?

Amb molta gent! Com per exemple Joaquin Sabina. Perquè m’agraden molt les seves cançons i lletres. Estic segura que és una persona interessant.

Estàs farta de…

la burocràcia, hauria de ser tot més senzill i fàcil pels ciutadans. Quan demanes qualsevol cosa a un estament públic. Tot són complicacions. Imagina’t la gent gran com s’ho fa.

Una de les millors coses a la vida és…

Viatjar amb la meva família. L’últim lloc va ser a Mèxic i el vaig gaudir moltíssim perquè va ser un viatge molt variat. Ja no per la Riviera Maya, sinó que també em va agradar Chiapas. Quan viatges amb la família són moments únics!

Ah, i també m’agraden molt els sopars de divendres a casa!

Març 2024

Vols posar-te en contacte amb la Laura? A la seva fitxa del directori trobaràs el seu contacte!

Deja un comentario