Fundació Ànima

Podríem dir que la Fundació Ànima és el lloc on neixen els somriures, perquè converteix els somnis en realitat gràcies a la tasca de l’Olga Adell, l’ànima de la fundació. Una figura fascinant, que voldràs conèixer i amb qui voldràs col·laborar.

Propera, humil, sensible i capaç de fer qualsevol cosa per fer realitat el somni d’un infant o donar un cop de mà on la demanen.

L’Olga és una connectora nata, i coneix les necessitats dels usuaris més menuts dels hospitals més propers. Perquè, quan tenen una necessitat, els professionals sanitaris la truquen a ella; saben que és la persona que podrà fer realitat (gairebé) qualsevol cosa.

Estem parlant de material, de mobiliari, de conèixer una persona especial, de retrobar un parent, de pintar un espai… mil coses que puguis imaginar i somniar.

Des que fa 15 anys va veure un anunci al diari en què demanaven voluntaris, es va embolicar amb la fundació i ja no ho ha deixat mai. Primer com a voluntària, després com a treballadora i ara, ja, com a ànima de l’entitat.

Per atzars de la vida, ara juga tots els papers de l’auca: des de repartidora a relacions públiques, tresorera, directora… el pal de paller, vaja.

La fundació es dedica a l’assistència integral als infants afectats de malalties cròniques o terminals, i coordina projectes que van des de l’atenció individualitzada fins a l’assistència a la infància. La tasca dels voluntaris és imprescindible per aconseguir-ho.

A més, col·labora amb centres residencials d’acció educativa (CRAE), fent possibles sortides lúdiques per a infants i joves desemparats: zoo, Portaventura, Cosmocaixa, Tibidabo, sortides a la platja, etc.

També ajuda en la humanització d’infraestructures de centres hospitalaris com ara sales d’espera, amb l’aportació de vinils decoratius, mobiliari, etc., per fer més agradable l’estada als més petits.

La fundació sempre és a punt per donar un cop de mà per millorar la qualitat de vida d’infants amb malalties cròniques o terminals i en risc d’exclusió social. Sempre al peu del canó.

Fins avui, ja han dut a terme més de 1.000 projectes gràcies a la col·laboració d’empreses, entitats i particulars que fan donacions en forma de material (quan es buida un local, per exemple), micromecenatge, assistència a concerts benèfics a Luz de Gas, etc.

Pots seguir-los a Instagram: @fundacioanima. I, si vols saber com pots ajudar l’Olga a fer realitat més i més somnis, posa’t en contacte amb ella a olga.adell@me.com.

Deja un comentario