II Forum Hipàtia

17 associacions de dones, juntes al II Fòrum Hipàtia

Un total de 17 associacions de dones directives, professionals i emprenedores, a iniciativa de 50a50, s’uneixen per organitzar conjuntament el II Fòrum Hipàtia, espai de reflexió sobre la igualtat d’oportunitats entre dones i homes amb motiu del 8M, Dia Internacional de la Dona.

En la seva segona edició, aquest any Hipàtia se celebra el dimarts 3 de març, de 16 a 20 hores, a l’Auditori de Barcelona Activa (c/ Llacuna 162).

La re-evolució econòmica i social de les dones. Un nou paradigma per a tothom

Sota el títol “La re-evolució econòmica i social de les dones. Un nou paradigma per a tothom“, el II Fòrum Hipàtia escenifica la unió de les associacions de dones empresàries, directives i professionals treballant per un mateix objectiu, la presència equitativa de dones en llocs de decisió, d’acord amb l’Objectiu de Desenvolupament Sostenible 5 de l’Agenda 2030 de Nacions Unides.

La jornada girarà al voltant de dues taules rodones, amb panells d’expertes de gran qualitat (consultar el programa), que debatran i proposaran solucions en primer lloc sobre “Feminisme: reptes i amenaces” i a continuació sobre “Economia feminista”.

A més, el II Fòrum Hipàtia comptarà amb la participació de l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau; la consellera d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, Àngels Chacón; la presidenta de l’Institut Català de les Dones, Laura Martínez Portell, i la gerent de l’Ajuntament de Barcelona, Sara Berbel.

Així mateix, la presidenta de 50a50, Anna Mercadé, presentarà el manifest del Fòrum Hipàtia, un recull de propostes per tal d’avançar cap a la igualtat d’oportunitats entre dones i homes.

Organitzen el II Fòrum Hipàtia les següents associacions: 50a50, Adeesqv, ADEVallès, Agima People i Wo+men’s Progress, ASODAME, Círculo de Mujeres de Negocios, Comissió DonesCOEINF, DDiPAS, Dona’t un Impuls, Dones Visuals, Dones en Xarxa, Forgender Seal, Fundació FIDEM, Lean In Barcelona, On Són Les Dones i Fundació Surt.

El programa complet del II Fòrum Hipàtia es pot consultar aquí.

La participació és gratuïta, previ registre a través d’aquest formulari.

Deja un comentario